04
04
02
02
01
01
03
03

Psykolog Højbjerg

hanne-profil

Min baggrund
Cand.psych. fra Århus Universitet
Autoriseret af Dansk Psykolognævn
På vej til specialist i Psykoterapi
Indehaver af Psykologklinikken Emiliedalen
Medlem af Dansk Psykologforening
Medlem af ESTSS – European Society for Traumatic Stress Studies

Behandlingen
Jeg laver individuel behandling og tager ud og holder oplæg om akutte og forsinkede traumer og belastningsreaktioner bl.a. om arbejdet med svært traumatiserede mennesker. Arbejder med udgangspunkt i en Mentaliserings baseret referenceramme.

Efteruddannelse
Jeg arbejder ud fra en psykodynamisk referenceramme og har efteruddannelse i Mentaliseringsbaseret terapi med bl.a. Jon Allen, Bateman, m.fl. og deltager løbende i konferencer, worksshops osv. Modtager løbende supervision. I gang med en 3 årig psykoterapeutisk og psykodynamisk uddannelse. Efteruddannelse i mindfulness og løbende deltagelse på mindfulnesskurser.

Erfaring og speciale:
Solid psykiatrierfaring bl.a. med behandling af danske veteraner med PTSD, traume- og torturoverlevere fra hele verden, familier og børn til målgruppen. Bred erfaring med en lang række forskellige psykologiske problemstillinger: akutte og forsinkede belastningsreaktioner, angst, depression, stress, PTSD, sorg og tab, smerter, udbrændthed, mobning, vold, aggression. Arbejdet aktivt med psykisk arbejdsmiljø i såvel privat som offentligt regi siden 1999. Desuden mangeårig undervisningserfaring fra Via University College, hvor jeg har undervist i udviklingspsykologi, arbejds- og organisationspsykologi, kommunikation mm.

Menu
Cookie- og privatlivspolitik